Lansare de carte

Marţi, 18 octombrie, de la orele 18:00, Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor organizează lansarea de carte a volumului „Secante româneşti – Sécantes roumaines”, de Adrian Irvin Rozei, apărut la Editura Duran’s, reunind articole publicate în presa din zece ţări şi pe internet, prezentate bilingv (română – franceză), punând în lumină legături culturale, artistice şi ştiinţifice franco-române.

Autorul s-a născut la Bucureşti în 1947 şi a emigrat în Franţa în 1967; este inginer minier, activând peste 30 de ani în exportul produselor chimice utilizate în industria minieră a giganţilor Elf şi Total. După încheierea activităţii lucrative, Adrian Irvin Rozei a devenit jurnalist cultural, căutând prezenţe româneşti mai puţin cunoscute sau uitate  în toate colţurile lumii.

Cartea va fi prezentată de directorul Bibliotecii, Ligia Mirişan, şi de Octavian Blaga, redactor responsabil al publicaţiei „Zodii în cumpănă”.

Reclame
1 comentariu
  1. Buna ziua ,
    Ma iertati ca va deranjez dar vin cu rugamintea la d-voastra sa sustineti proiectul pe care l-am inceput „Sa fim oameni…”.Doresc sa puneti un banner pe blogul d-voastra.ca sa putem ajuta oameni care are nevoie de noi.http://safimoameni.blogspot.com/
    Va multumesc pentru intelegere!
    Impreuna putem schimba vieti
    Atept raspunsul d-voastra la pagina de e-mail placintavlad@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: